Het contact met mensen is voor haar het belangrijkste in haar werk. Door alle gebeurtenissen in haar eigen leven kwam ze tot het besef dat alles een keuze is in het leven en dat de manier waarop je leeft niets te maken heeft met de feiten, maar met de manier waarop je dingen ervaart.

Motto:
Als een kind geloof ik
in elk wonder
En zie het leven
als mooi en bijzonder

Wat je ook doet in het leven: LEEF!Leef met bewustzijn, voel jouw verantwoordelijkheid, neem de consequenties, geniet van jouw zegeningen, doe alles wat goed voelt,maar bovenal: vergeet vooral niet te Leven. Daar is het leven immers voor…

LEVEN is het meervoud van LEF…

 

 

Achtergronden
Het toverwoord is bewustzijn. Bewust zijn van de zin van alles in het leven...

Soms ervaren we in ons leven problemen. En moeilijke tijden lijken niet te vermijden. We draaien rondjes in onze emoties en zitten gevangen in onze eerdere belevingen. We dragen het mee als gevoelens van schuld, schaamte, gewenst gedrag, boosheid of welke andere emotie dan ook.

Maar als je gelooft dat elke gebeurtenis niets anders is dan een les, dat alles een reden heeft in jouw leven - een positieve reden waar jij iets mee mag doen - dan kan deze filosofie enorm veel ruimte geven en erg relativerend werken. Op deze manier worden alle problemen omgezet in uitdagingen en krijgt het leven een veel zonniger en zinvollere betekenis. In dit boek geeft de schrijfster haar visie op verschillende levensthema's. Ze vertelt over de zin van elke gebeurtenis en dat jouw weg altijd klopt. Haar relativerende en zonnige kijk op het leven, zelfs in de moeilijkste periodes, geeft de lezer zin in het leven. Haar visie afgewisseld met verhalen uit haar eigen leven of uit dat van anderen, maakt het boek levendig en boeiend tot de laatste bladzijde.
Ook de foto's van haar hand laten de zin en de liefde zien van alles om ons heen.


Bloem en bijVlinderMistKikker